Uutinen

Tervetuloa Alkio-opiston uudet opiskelijat!

Alkio-opistossa saat huippuopetusta ja elinikäisiä ystäviä!

Alkio-opistossa saat huippuopetusta ja elinikäisiä ystäviä!

Alkio-opiston lukuvuosi käynnistyi 10.8. Opiskelun aloitti lähes 200 eri puolilta Suomea tullutta opiskelijaa. Suositummat opiskelualat ovat tänä vuonna olleet lääketiede, kauppatieteet, psykologia ja biologia ja luonnontieteet.

Vapaita opiskelupaikkoja

Mietitkö mitä teet tulevan kevään aikana? Ovatko kaverisi lähteneet opiskelemaan toiselle paikkakunnalle? Valmistutko ylioppilaaksi tai vapaudutko armeijasta ja olet vailla opiskelupaikkaa?

Ehdit hyvin hakea ja aloittaa omat yliopisto- ja amk-opintosi Alkio-opistolla yli 80 paikkakunnalta tulleiden opiskelukaverin kanssa. Kevätlukuvuosi alkaa 4.1.2023. Tammikuussa pääset sujuvasti mukaan opiskelun rytmiin ja porukkaan.

Meille on jatkuva haku. Täytä ja lähetä hakulomake.

Kampuksellamme opiskelee myös Humanistisen ammattikorkeakoulun, Humakin, yli sata opiskelijaa. Tänä vuonna kansainvälistä tunnelmaa ovat luomassa jälleen ulkomaalaiset vaihto-opiskelijat.

Tie kohti tutkintoa

Pienet opiskeluryhmät, laadukas lähiopetus, henkilökohtainen ohjaus ja yhteisöllinen tapa toimia luovat erityisen hyvät puitteet opiskeluun ja valintakokeisiin valmistautumiseen.

Aika Alkiossa voi merkitä sinulle enemmän kuin uskotkaan. Se on erityinen ajanjakso elämässäsi. Pakkaa reppusi ja tule Alkio-opistolle keräämään se täyteen oppeja ja kokemuksia, jotka tulet muistamaan aina. Oppiminen on mielekästä motivoituneiden ja samasta alasta kiinnostuneiden kanssa. Saat elinikäisiä ystäviä kaikkialta Suomesta.

Opinnot oikeuttavat opintotukeen ja asema ensikertalaiskiintiössä säilyy.

Tapaamistanne odottaen,

Alkio-opiston rehtori

KT Jaana Laitila

Opiskelijatarinat ja opiskelijoiden palautteet

Opiskelijatarinoista voit lukea, mitä hyötyä Alkio-opistossa opiskelusta on ollut opiskelupaikan saamisessa tai oman alan löytämisessä. Alkio-opiston laadun takeena on arviointi – lue opiskelijoiden arviointeja onnistumisestamme jokapäiväisessä toiminnassa.

Hae opiskelupaikkaa

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.