Hae opiskelemaan

Hae nyt lukuvuoden 2023–2024 opintoihin!

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.

Haku lukuvuoden 2023–2024 opintoihin on käynnissä.

Lukuvuoden aikataulut löydät täältä.

Miten haen opiskelemaan?

Valitse hakulomakkeelta linja tai koulutus, johon haet. Mene sen jälkeen oikealla ylhäällä olevaan Ostoskoriin. Hakuvaiheessa ei kuitenkaan peritä mitään maksuja. Muista tallentaa hakemuksesi esikatselun jälkeen. Hakusi on onnistunut, kun saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka lähettäjänä näkyy Alkio-opisto.

Lähetä hakemus ja otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Mikäli et ole saanut opistolta yhteydenottoa kahden viikon kuluessa, ole ystävällinen ja tarkista meiltä, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto@alkio.fi).

Jatkuva haku ja joustava aloitus

Alkio-opiston opintolinjoille on jatkuva haku. Suosituimmat opintolinjat täyttyvät usein jo alkukesällä, joten täytä ja lähetä hakulomake mahdollisimman pian. Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella ilman pääsykokeita.

Ilmoittautuminen kesälukioon

Ilmoittaudu hakulomakkeella tästä KEabi Kemian kertaus on peruttu, mutta FYabi, MAAabi/MABabi ja BIabi -kursseille voit ilmoittautua 29.6.2023 saakka. Kovien tieteiden etäkesälukion ajankohta on 3.–14.7.2023.

Haku Hip hop -elementit -linjalle

Hip hop -elementit -opintolinjan opiskelijavalinnat tehdään ennakkotehtävän ja valintatilaisuuden perusteella. Ennakkotehtävän palautus 31.5.