Hae opiskelemaan

Hae nyt lukuvuoden 2022–2023 opintoihin!

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.

Haku lukuvuoden 2022–2023 opintoihin on käynnissä.

Miten haen opiskelemaan?

Valitse hakulomakkeelta linja tai koulutus, johon haet. Mene sen jälkeen oikealla ylhäällä olevaan Ostoskoriin. Hakuvaiheessa ei kuitenkaan peritä mitään maksuja. Muista tallentaa hakemuksesi esikatselun jälkeen. Hakusi on onnistunut, kun saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka lähettäjänä näkyy Alkio-opisto.

Lähetä hakemus ja otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Mikäli et ole saanut opistolta yhteydenottoa kahden viikon kuluessa, ole ystävällinen ja tarkista meiltä, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto@alkio.fi).

Jatkuva haku ja joustava aloitus

Alkio-opiston opintolinjoille on jatkuva haku. Suosituimmat opintolinjat täyttyvät usein jo alkukesällä, joten täytä ja lähetä hakulomake mahdollisimman pian. Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella ilman pääsykokeita.

Ilmoittautuminen kesälukioon

Ilmoittaudu hakulomakkeella 31.5. mennessä. Kovien tieteiden etäkesälukion ajankohta on 4.–15.7.2022

Haku Hip hop -elementit -linjalle

Opiskelijavalinnat tehdään ennakkotehtävän ja haastattelun  perusteella. Hip hop -elementit -linjan ennakkotehtävä ohjeineen julkaistaan huhtikuussa ja tehtävä tulee palauttaa 16.6.2022 mennessä. Valintapäivä järjestetään heinäkuussa 2022.

Haku Voimavuosi-koulutukseen

Oppivelvollisuuden piirissä olevilla nuorille suunnattu Voimavuosi-koulutuksen haku kuuluu toisen asteen yhteishakuun, joka oli auki 22.2.–22.3.2022. Seuraava haku on keväällä 2023.

Voimavuosi-koulutus on oppivelvollisille maksuton.