Hae opiskelemaan

Hae nyt lukuvuoden 2023–2024 opintoihin!

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.

Haku lukuvuoden 2023–2024 opintoihin on käynnissä.

Lukuvuoden aikataulut löydät täältä.

Miten haen opiskelemaan?

Valitse hakulomakkeelta linja tai koulutus, johon haet. Mene sen jälkeen oikealla ylhäällä olevaan Ostoskoriin. Hakuvaiheessa ei peritä mitään maksuja. Muista tallentaa hakemuksesi esikatselun jälkeen. Hakusi on onnistunut, kun saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin. Viestin lähettäjänä on Alkio-opisto.

Lähetä hakemus ja otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Mikäli et ole saanut opistolta yhteydenottoa kahden viikon kuluessa, ole ystävällinen ja tarkista meiltä, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto@alkio.fi).

Jatkuva haku ja joustava aloitus

Alkio-opiston opintolinjoille on jatkuva haku. Suosituimmat opintolinjat saattavat täyttyä nopeasti, joten täytä ja lähetä hakulomake ajoissa. Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella ilman pääsykokeita. Hip hop elementit -linjan opiskelijat valitaan haastatteluiden perusteella.

Ilmoittautuminen kesälukioon

Ilmoittaudu hakulomakkeella tästä Ilmoittautuminen avautuu tammikuun alussa. Ilmoittaudu 3.6.2024 mennessä. Kovien tieteiden etäkesälukion ajankohta on 24.6.–5.7.2024.

Haku Hip hop -elementit -linjalle

Hip hop -elementit -opintolinjan opiskelijavalinnat tehdään haastatteluiden perusteella.