Osaamisen täydentäminen

Alkio-opistolla on laaja tarjonta eri alojen opintoja

Kohti opiskelu- tai työelämää

Etsitkö vielä omaa polkuasi kohti opintoja tai sopivaa työtä? Haluatko täydentää osaamistasi? Osaamisen täydentäminen onnistuu Alkio-opistolla! Alkio-opistolla voit opiskella eri alojen opintoja, kieli- ja viestintäopintoja. Näin parannat asemaasi työmarkkinoilla. Meillä on laaja tarjonta eri alojen opintoja  – tutustu, kysy lisää, innostu ja ylläty iloisesti!

Englannin aineopinnot

Tule täydentämään pätevyyttäsi opettajan ammattiin tai muihin englannin kielen ja viestinnän asiantuntijan tehtäviin! Alkio-opistossa järjestetään englannin kielen aineopinnot (35 op) Jyväskylän yliopiston vaatimusten mukaisesti helmikuusta 2024 alkaen.

Haku opintoihin on päättynyt. 

Lisätietoja:

Reetta Seppälä (reetta.seppala@alkio.fi)

Psykologian aineopinnot

Uutta tulossa lukuvuodelle 2024–2025!

Psykologian perusopinnot suoritettu – aineopinnot kiinnostaa? Tartu tilaisuuteen!

Alkio-opistossa järjestetään Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaiset psykologian aineopinnot vuonna 2024–2025. Psykologian aineopinnot suoritettuasi pystyt hakemaan opiskelupaikkaa avoimen yliopiston väylän kautta.

Opintoihin saat runsaasti sekä ryhmä- että yksilöohjausta ja tukea.

Opinnot järjestetään, mikäli ryhmään saadaan riittävästi opiskelijoita. Ryhmään valitaan 6-25 opiskelijaa. Opinnot suoritetaan sivutoimisena opiskelijana.

Opintojen hinta: 1050 € (Alkio-opiston entisille opiskelijoille myönnetään 15 %:n alennus).

Lisätietoja:

Riitta Rautiainen, riitta.rautiainen@alkio.fi

Oikeustieteen opintoja

Täydennä osaamistasi tai suorita tutkinnon osia oikeustieteestä!

Jos haluat täydentää aiempaa osaamistasi erilaisilla oikeustieteen opinnoilla tai vain kokeilla muutaman opintojakson verran, millaista oikeustieteiden opiskelu on, Alkio-opisto tarjoaa sinulle joustavan mahdollisuuden siihen! Voit nimittäin suorittaa Alkio-opistossa myös yksittäisiä oikeustieteen opintojaksoja sivutoimisena opiskelijana. Tämä vaihtoehto voi sopia sinulle, jos teet ns. väyläopintoja tai olet kiinnostunut vain yhdestä tai kahdesta avoimen yliopiston opintojaksosta.

Lukuvuonna 2022-2023 tarjolla on Valtiosääntöoikeus. Opettajina toimivat alan huippuasiantuntijat ja opintojen tuutoroinnista vastaa opiston oma opettaja.