Osaamisen täydentäminen

Alkio-opistolla on laaja tarjonta eri alojen opintoja

Kohti opiskelu- tai työelämää

Etsitkö vielä omaa polkuasi kohti opintoja tai sopivaa työtä? Haluatko täydentää osaamistasi? Osaamisen täydentäminen onnistuu Alkio-opistolla! Alkio-opistolla voit opiskella eri alojen opintoja, kieli- ja viestintäopintoja. Näin parannat asemaasi työmarkkinoilla. Meillä on laaja tarjonta eri alojen opintoja  – tutustu, kysy lisää, innostu ja ylläty iloisesti!

Englannin aineopinnot

Tule täydentämään pätevyyttäsi opettajan ammattiin tai muihin englannin kielen ja viestinnän asiantuntijan tehtäviin! Alkio-opistossa järjestetään englannin kielen aineopinnot (35 op) Jyväskylän yliopiston vaatimusten mukaisesti helmikuusta 2024 alkaen.

Haku opintoihin on auki. Hakijalla tulee olla suoritettuina englannin kielen perusopinnot vähintään hyvin tiedoin.

Lisätietoja:

Kirsi Toivonen (kirsi.toivonen@alkio.fi)

Avaimia opiskelu- ja työelämään

Haaveiletko oman paikan löytymisestä työelämässä tai paluusta työelämään? Tai haluatko löytää itsellesi sopivan opiskelualan?

Alkio-opistolla pääset ohjatusti tarkastelemaan tulevaisuutesi mahdollisuuksia!

Jos edellä kuvattu kuulostaa hyödylliseltä, tule hakemaan Alkio-opistolta tukea ja kannustusta urahaaveidesi täyttymiseen. Toisaalta voit tulla tunnustelemaan, mikä ala voisi olla sinun juttusi. Työnhaku voi olla haastavaa, ja me Alkio-opistolla haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! Meillä pääset kehittämään työelämä- ja opiskelutaitojasi ja saat ideoita työnhakuun.

Oikeustieteen opintoja

Täydennä osaamistasi tai suorita tutkinnon osia oikeustieteestä!

Jos haluat täydentää aiempaa osaamistasi erilaisilla oikeustieteen opinnoilla tai vain kokeilla muutaman opintojakson verran, millaista oikeustieteiden opiskelu on, Alkio-opisto tarjoaa sinulle joustavan mahdollisuuden siihen! Voit nimittäin suorittaa Alkio-opistossa myös yksittäisiä oikeustieteen opintojaksoja sivutoimisena opiskelijana. Tämä vaihtoehto voi sopia sinulle, jos teet ns. väyläopintoja tai olet kiinnostunut vain yhdestä tai kahdesta avoimen yliopiston opintojaksosta.

Lukuvuonna 2022-2023 tarjolla on Valtiosääntöoikeus. Opettajina toimivat alan huippuasiantuntijat ja opintojen tuutoroinnista vastaa opiston oma opettaja.