Uutinen

Menolippu menneisyyteen – Opistopäivä 23.3.2024

Tule tapaamaan Alkio-ajan tuttuja ja päivitä kuulumiset!

SAVE THE DATE: Menolippu menneisyyteen – Opistopäivä 23.3.2024

Alkio-opiston perinteistä opistopäivää vietetään tuttuna ajankohtana palmusunnuntain edellä, lauantaina 23.3.2024. Vuoden 1974 Alkio-opiston Perniöstä Korpilahdelle siirtymisen kunniaksi teemana on tänä vuonna 1970-luku!

Opistopäivä on mitä mainioin tilaisuus tulla tapaamaan ystäviä ja tuttavia vuosien takaa Alkio-opiston opiskeluajoilta, muistella yhdessä, mitä kaikkea lukuvuoden aikana tapahtuikaan ja päivittää kuulumiset tähän päivään. Kaikki entiset opiskelijat ja työntekijät ovat tervetulleita tutustumaan nykypäivän Alkio-opistoon ja tapaamaan tuttuja!

Erityisessä roolissa opistopäivänä ovat kunniakurssilaiset: heistä kutsuvuorossa ovat 40 ja 20 vuotta sitten opiskelleet eli vuosikurssit 1983-1984 ja 2003-2004. Muuttuneiden käytäntöjen vuoksi emme saa kunniakurssilaisten osoitetietoja, joten emme pysty lähettämään kutsuja postitse. Toivommekin, että levitätte sanaa Alkio-vuoden tuttavillenne, jotta viesti opistopäivästä leviäisi mahdollisimman monelle kunniakurssilaiselle.

Ohjelma

Päivän ohjelmassa (n. klo 12–20) on muun muassa linjatapaamisia, mukavaa toimintaa, leikkimielistä kisailua (koripalloilua), tutustumista opiston uusiin tiloihin sekä rentoa illanviettoa.

Mikäli olet innokas osallistumaan koripallokisaan tämän hetkisiä opiskelijoita vastaan, voit ilmoittautua kisaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu päivitetään tähän uutiseen ja Facebookiin maaliskuussa.

Ilmoittautuminen

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake maanantaihin 11.3. mennessä.

Emme valitettavasti voi tarjota majoitusta opistolla. Kannattaa siis jo nyt kysellä yösijaa Jyvässeudulla asuvilta kavereilta.

Tervetuloa!

Kauppis&Hennis ja HK&YV&Anne