Tapahtumat
|

Opistopäivän 1.4.2023 ohjelma

Tervetuloa tapaamaan Alkio-aikaisia ystäviä ja tuttavia!

Ilmoittaudu opistopäivään

Tervetuloa entiset opiskelijat ja työntekijät!

Alkio-opiston perinteistä opistopäivää vietetään tuttuna ajankohtana palmusunnuntain edellä, lauantaina 1.4.2023. Opistopäivä on mitä mainioin tilaisuus tulla tapaamaan ystäviä ja tuttavia vuosien takaa Alkio-opiston opiskeluajoilta, muistella yhdessä mitä kaikkea lukuvuoden aikana tapahtuikaan ja päivittää kuulumiset tähän päivään. Kaikki opiston entiset opiskelijat ja työntekijät ovat tervetulleita tutustumaan nykypäivän Alkio-opistoon ja tapaamaan tuttuja!

Tarjolla on maittavaa ruokaa, jota haluamme tehdä riittävästi, mutta niin, ettei sitä mene kuitenkaan haaskuuseen. Ilmoittaudu siis mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake  viimeistään 21.3., jotta osaamme varata sopivaa syötävää myös Sinulle. Entisen henkilökunnan toivomme vastaavaan lomakkeen linjatieto-kohtaan “Joku muu linja” ja tarkentavan Muu-kysymykseen, että kyseessä on entinen henkilökunnan jäsen.

Otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin, mikäli maksimiosallistujamäärä täyttyy.

Kunniakurssilaiset

Erityisessä roolissa opistopäivänä ovat kunniakurssilaiset: heistä kutsuvuorossa ovat 40 ja 20 vuotta sitten opiskelleet eli vuosikurssit 1982-1983 ja 2002-2003. Muuttuneiden käytäntöjen vuoksi emme saa kunniakurssilaisten osoitetietoja, joten emme pysty lähettämään kutsuja postitse. Toivommekin, että levitätte sanaa Alkio-vuoden tuttavillenne, jotta viesti opistopäivästä leviäisi mahdollisimman monelle kunniakurssilaiselle.

Opistopäivän ohjelma

Päivän ohjelmassa klo 12–20 on muun muassa linjatapaamisia, mukavaa toimintaa, leikkimielistä kisailua (ei sählyottelua tällä kertaa), tutustumista opiston uusiin tiloihin sekä rentoa illanviettoa.

1.4. opistopäivän ohjelma

Viime vuoden tapaan emme valitettavasti voi tarjota majoitusta opistolla. Kannattaa siis jo nyt kysellä yösijaa Jyvässeudulla asuvilta kavereilta.

Tervetuloa!

Opeksi&Psyka&Riitta, Oikis&Supo&Riikka ja LV&Susanna

Alkio-opiston opiskelijoita Helmen Linnunradalla