Työpaikat
|

Avoinna kauppatieteiden linjanjohtajan paikka

Hae paikkaa maanantaihin 8.5.klo 12.00 mennessä!

Kauppatieteet -opintolinjan linjanjohtaja

Työn kuvaus

Haluatko merkityksellisen työn nuorten aikuisten kouluttajana sekä elämässä ja koulutusuralla eteenpäin saattajana? Pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti kauppatieteiden eri aloilla.

Alkio-opisto hakee kauppatieteiden linjalle linjanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Alkio-opisto on suosittu kansanopisto, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Kauppatieteiden linjanjohtajana opetat kauppatieteiden perusopintotasoisia opintojaksoja Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaisesti. Lisäksi voit suunnitella ja toteuttaa opiskelutaitoja kehittävää ja alan opiskelua tukevaa opetusta ja ohjausta sekä valintakokeita sivuavien teemojen opetusta. Tehtävänäsi on myös tuutoroida Itä-Suomen avoimen yliopiston kauppatieteiden opintoja, joita opiskelijat suorittavat verkko-opintoina. Opetuksen lisäksi työhön liittyy opiskelijoiden yksilöllistä ohjaamista, linjan kehittämistä ja markkinointia. Opetus toteutetaan lähiopetuksena. Työhön sisältyy yksi päivä viikossa luottotyöaikaa opetuksen suunnitteluun.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset osaksi tiivistä opiskelija- ja työyhteisöä opettamaan, auttamaan ja ohjaamaan sekä kehittämään oman opintolinjan toimintaa.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa.

Vaatimukset

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, jossa pääaine sekä yksi tai useampi sivuaine ovat kauppatieteistä. Aikaisempi kokemus opettamisesta ja opiskelijoiden ohjaamisesta katsotaan eduksi. Pedagogiset opinnot ovat toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen edellytys. Arvostamme innostunutta ja innovatiivista sekä itsenäistä otetta työhön.

Työn alkamisajankohta, kesto ja palkkaus

Alkamisajankohta: 7.8.2023

Kesto: toistaiseksi voimassa olevaan työsuhde

Palkka: yksityisen opetusalan TES:in mukainen

Hakuohjeet

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan liitteinä toimisto@alkio.fi maanantaihin 8.5. klo 12.00 mennessä

Haastattelut ja opetusnäyte perjantaina 12.5. klo 12.30 alkaen. Opetusnäytteen aihe kerrotaan haastattelukutsun yhteydessä. Opettajavalinta hyväksytetään Jyväskylän yliopistossa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • linjanjohtaja lauri.rajala@alkio.fi
  • puhelimitse rehtori Jaana Laitila (p. 040 714 3448 ): ke 19.4. klo 14–15 tai ma 24.4. klo 15–16
  • vararehtori Kirsi Hintsanen (p. 040 714 3459): puhelimitse ti 2.5. klo 13–14 ja muulloin kirsi.hintsanen@alkio.fi.