Työpaikat

Avoinna englannin kielen tuntiopettajan paikka

Hae paikkaa ma 19.6. klo 12.00 mennessä.

Englannin kielen tuntiopettaja lukuvuodeksi 2023–2024

Työn kuvaus

Haluatko merkityksellisen työn nuorten aikuisten kouluttajana sekä elämässä ja koulutusuralla eteenpäin saattajana? Haemme englannin tuntiopettajaa lukuvuodeksi 2023–2024. Alkio-opisto on Jyväskylän Korpilahdella hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva kansanopisto.

Opetukseen sisältyvät englannin perusopintojen opintojaksot Jyväskylän yliopiston kieli- ja viestintätieteiden laitoksen opintovaatimusten mukaan. Lisäksi opetettavia opintojaksoja ovat Jyväskylän yliopiston Monikielisen akateemisen viestinnän keskuksen kieliopinnoista Academic Reading ja Communication Skills sekä kansanopisto-opintoina Englannin tehopreppaus ja Translation Studies (en-fi), mikäli hakijalla on soveltuvaa osaamista kääntämisen opettamiseen. Opettajavalinta hyväksytetään Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa.

Vaatimukset

Tehtävään valitulta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, pääaineena englannin kieli. Pedagogiset opinnot ja opetuskokemus sekä kääntämisen osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta myös itseohjautuvuutta opetuksen suunnittelussa ja itsevarmuutta opetustilanteissa. Opetus alkaa viikolla 35.  Opetusta on syyslukukaudella noin 240 tuntia ja kevätlukukaudella noin 200 tuntia. Opetus on lähiopetusta syyslukukaudella neljänä päivänä viikossa ja kevätlukukaudella 3–4 päivänä.

Työn alkamisajankohta, kesto ja palkkaus

Alkamisajankohta: Viikko 35

Kesto: Lukuvuoden ajan

Palkka: Yksityisen opetusalan TES:in mukainen

Hakuohjeet

Hakemukset ja liitteet sähköpostilla ma 19.6. klo 12.00 mennessä osoitteeseen toimisto@alkio.fi.

Haastattelut ti 20.6. klo 12.00 alkaen. Haastateltavat hakijat antavat myös 15 minuutin opetusnäytteen valitsemastaan englannin kielen aiheesta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä sähköpostilla, kirsi.hintsanen@alkio.fi