Työpaikat
|

Avoinna maahanmuuttajakoulutusten linjanjohtajan sijaisuus

Hae paikkaa perjantaihin 2.6.klo 12.00 mennessä!

Maahanmuuttajakoulutusten linjanjohtajan sijaisuus

Työn kuvaus

Haluatko merkityksellisen työn nuorten aikuisten kouluttajana sekä elämässä ja koulutusuralla eteenpäin saattajana? Tule hyödyntämään osaamistasi S2-opettajana ja maahanmuuttajakoulusten linjanjohtajana.

Haemme linjanjohtajaa Alkio-opistolle lukuvuodeksi 2023–2024. Alkio-opisto on suosittu kansanopisto, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Maahanmuutajakouluksista vastaavana opettajana johdat Akateemisesti Suomessa -kotoutumiskouluksen ja Suomiloikka-kielikoulutuksen linjoja.  Opetat suomen kieltä ja kulttuuria sekä yhteiskunta- ja työelämäosaamisen sisältökokonaisuuden opintoja. Lisäksi ohjaat työssäoppimisjaksot. Opetat mahdollisesti myös Itä-Suomen yliopiston opintovaatimusten mukaisesti suomen kieli ja kulttuuri vieraskielisille opintojen jaksoja. Työhön sisältyy opiskelijoiden henkilökohtaista ja ryhmäohjaamista. Opetus toteutetaan lähiopetuksena. Yksi päivä viikossa on mahdollista käyttää suunnitteluun ja työskennellä muualla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset osaksi tiivistä opiskelija- ja työyhteisöä opettamaan, ohjaamaan ja auttamaan opiskelijoita koulutus- ja työuralla eteenpäin.

Vaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta S2-opettamisesta. Pedagogiset opinnot katsotaan eduksi. Arvostamme innostunutta ja innovatiivista sekä itsenäistä otetta työhön.

Työn alkamisajankohta, kesto ja palkkaus

Kesto:  Työ alkaa 14.8.2023 ja päättyy 31.5.2024.

Palkka: yksityisen opetusalan TES:in mukainen

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta ja 3 kuukauden koeaikaa.

Hakuohjeet

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan liitteinä toimisto@alkio.fi  16.6.2023. klo 12.00 mennessä

Haastattelut ja opetusnäyte 19.6.2023. klo 12 alkaen. Opetusnäytteen aihe kerrotaan haastattelukutsun yhteydessä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • vararehtori Kirsi Hintsanen, kirsi.hintsanen@alkio.fi, p. 040 714 3459
  • linjanjohtaja Marjaana Göös, marjaana.goos@alkio.fi