|
Opiskelijatarinat
|

Tosi hyvä eväät korkeakouluopintoihin

Saa selville alan, mikä kiinnostaa ja samalla saa tehtyä opintoja valmiiksi!

Lue lisää opiskelijatarinoita

Saa selville alan, mikä kiinnostaa ja samalla saa tehtyä opintoja valmiiksi!

Jasmin ja Pihla opiskelivat Alkio-opistossa kevätlukukauden 2021 sosiaali- ja terveys- ja liikunta-alan opintoja sekä valmistautuivat samalla valintakokeisiin.

Videolla he kertovat

  • miten päätyivät Alkio-opistolle
  • miten opinnot valmentavat pääsykokeisiin
  • mitä hyötyä Alkio-vuodesta on ollut
  • millaista arki on Alkio-opistolla

Miksi suosittelisitte Alkio-opistoa?

Pihla: ”Jos ei ihan vielä tiedä, mitä töitä haluaisi tehdä tai mitkä opiskelut kiinnostaa. Mä en itsekkään tiennyt vielä, että toimintaterapia mua kiinnostaa. Sitten se selkeni, kun sai tietää vähän lisää ammatista. Se on myös hyvä, jos ei vielä tiedä minne haluaa opiskelemaan, niin ei menetä ensikertalaispisteitä, kun hakee ammattikorkeeseen.

Jasmin: ”Mun mielestä saa just tosi hyvä eväät korkeakouluopintoihin ja joskus sai tehtyä niitä opintoja jo tässä puolen vuoden aikana eteenpäin. Ollaan sitten edellä muita siellä korkeakoulussa.”

Jasmin Pyykönen ja Pihla Hakku

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alat, kevät 2021

Kohti ihmisläheistä ammattia

Onko haaveenasi esimerkiksi sosionomin, fysioterapeutin, sairaanhoitajan, toimintaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan, kätilön tai vaikkapa liikunnanohjaajan ammatti? Vai pohditko vielä, mikä ala kiinnostaisi eniten? Alkio-opistolla pääset aloittamaan korkeakouluopintosi ohjatusti ja yhteisöllisesti. Vuoden aikana ehdit myös kokeilla eri alojen opintoja, jos vielä mietit, mikä sote-aloista olisi se “sinun juttusi”. Voit opiskella meillä myös vain yhden lukukauden, tällöin aloitat opintosi tammikuussa.

Hae opiskelemaan

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.