Uutinen

Ilmoittaudu etäkesälukioon

Kesälukiossa opiskelet tehokkaasti lukiokursseja tai kertaat jo oppimaasi!

Kovien tieteiden etäkesälukio

Ilmoittautuminen kesän 2023 kesälukioon on jo käynnissä!

Kovien tieteiden etäkesälukion ajankohta on 3.–14.7.2023 (viikonloppu vapaa). Kesälukio toteutetaan etänä lukujärjestyksen mukaan verkkoympäristössä, missä opettajat ja opiskelijat kohtaavat reaaliaikaisesti oppitunneilla ja harjoitustöiden parissa. Saat siis sekä opetusta että harjoitustehtävien ja laskupajojen ohjausta. Voit kysyä itsellesi haastavista tehtävistä apua opettajalta. Kesälukion toteutuville kursseille voi ilmoittautua kesälukion alkuun asti!

Tervetuloa kesälukioon!

Kesälukion kurssit

  • Biologian kertaus, BIabi (soveltava kurssi)
  • Fysiikan kertaus FYabi* (soveltava kurssi)
  • Kemian kertaus KEabi (soveltava kurssi)
  • Pitkän matematiikan kertaus MAAabi + MABabi (soveltava kurssi)
    Abitti-kurssi

Osallistu etäkesälukioon omasta huoneestasi tai vaikka kesämökiltä ja nappaa tietotaidot ja kurssisuoritukset talteen mukavassa seurassa!

Kesälukion aikana koulupäivät eivät ole pitkiä, joten ehdit hyvin opiskelun ohella tapaamaan kavereitasi ja pitämään hauskaa, niin kuin kesällä kuuluukin tehdä!

Ammattitaitoiset opettajamme opettavat tehokkaasti luonnontieteitä, sillä tiedämme, mitkä aiheet ovat erityisen vaikeita ja mitä kannattaa erityisesti opetella. Meillä on vuosien kokemusta yo-koetehtävistä ja opettamisen pedagogiikasta, joten tarjoaisimme mielellämme tietomme myös sinulle. Yksilöllinen ohjaus onnistuu meiltä myös etäyhteyden välityksellä. Kesälukiossa et pelkästään opi kaikkea uutta, vaan saat myös ystäviä ympäri Suomea!

Kovien tieteiden etäkesälukio 3.–14.7.2023

Kovien tieteiden kesälukiossa opiskelet tehokkaasti lukiokursseja tai kertaat jo oppimaasi ammattitaitoisten ja mukavien opettajien kanssa. Lukio-opintojen merkitys tulevaisuuden jatko-opintoihin pääsyn ja niissä menestymisen kannalta on suuri.

Jatko-opintoja varten on tärkeää saada lukion päättötodistukseen ja yo-kokeista hyvät arvosanat. Meillä voit parantaa molempia!

Kesälukiossa saat sekä opetusta että harjoitustehtävien ja laskupajojen ohjausta. Voit kysyä itsellesi haastavista tehtävistä apua opettajalta.