|
Opiskelijatarinat
|

Polkuopinnoilla fysioterapeutiksi

Alkio-opistolta sain hyviä muistoja, elinikäisiä ystäviä ja varmuuden omasta alasta.

”Olen pitkään halunnut opiskella fysioterapeutiksi, mutta paikka ei ole auennut pääsykokeilla tai todistusvalinnalla. Tulin Alkio-opistolle, koska täällä voi suorittaa fysioterapetuin polkuopinnot, mikä mahdollisti sen, että voin normaalin yhteyshaun lisäksi hakea opiskelupaikkaa myös avoimen väylän kautta.

Yksikään päivä Alkio-opistossa ei tuntunut tylsältä; 10 kuukautta meni ihan silmänräpäyksessä. Alkio-opistolta jäi käteen kasa hyviä muistoja, elinikäisiä ystäviä ja varmistus siitä, että haluan oikeasti lähteä opiskelemaan fysioterapeutiksi. Alkio-vuoden kruunasi se, että mulle aukesi paikka fysioterapeutin opintoihin.”

Alkio-opiston Soteli-linjan opiskelija Salla
Salla Koivula

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alat 2022–2023

Kohti ihmisläheistä ammattia

Onko haaveenasi esimerkiksi sosionomin, fysioterapeutin, sairaanhoitajan, toimintaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan, kätilön tai vaikkapa liikunnanohjaajan ammatti? Vai pohditko vielä, mikä ala kiinnostaisi eniten? Alkio-opistolla pääset aloittamaan korkeakouluopintosi ohjatusti ja yhteisöllisesti. Vuoden aikana ehdit myös kokeilla eri alojen opintoja, jos vielä mietit, mikä sote-aloista olisi se “sinun juttusi”. Voit opiskella meillä myös vain yhden lukukauden, tällöin aloitat opintosi tammikuussa.

Hae opiskelemaan

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.