|
Opiskelijatarinat
|

Mahdollisuus toteuttaa unelmia

Opiskelukavereista ja opettajista tuli osa perhettä, kollegoita ja ystäviä.

Hip hop -elementit -linja antoi mahdollisuuden toteuttaa unelmia

Päädyin Hip hop -elementit -linjalle vuonna 2021 muutaman mutkan kautta kun silloinen elämäntilanteeni muuttui. Olin jättänyt lukion kesken vuonna 2018 ja sen jälkeen hain pitkään paikkaani maailmassa. Tein erilaisia töitä kirjakaupasta kalatehtaalle ja sivussa haaveilin Hip hop -muusikon urasta.

Hip hop -kulttuuri ja rapmusiikki ovat olleet vahvasti läsnä elämässäni ihan nuoresta pitäen. Olo oli siis vähintäänkin epätodellinen, kun Hip hop-elementit-linjan mainos tuli vastaan sosiaalisessa mediassa. Minua veti puoleensa linjan arvostetut ja taitavat opettajat, joiden tiesin osaavan kertoa sekä opettaa hip hopista ja sen kulttuurista perinpohjaisesti. Totta se oli.

Koko lukuvuosi lensi kuin siivillä. Hip hop-elementit -linjan linjalaisista ja opettajista tuli osa perhettä, kollegoita ja ystäviä. Vuosi oli enemmän kuin ikinä olisin osannut kuvitella. Sain kasvaa ihmisenä ja olla sellainen kuin olen. Hip hop -elementit -linja antoi mahdollisuuden toteuttaa unelmia ja viedä omaa intohimoa juuri siihen suuntaan kuin itse halusi. Opin sen, että kun seuraa sydäntään ja tekee niitä asioita mistä tykkää työn tekeminen on kivaa, hauskaa ja motivoivaa.

Hip hop -elementit-linjan opiskelija Ella
Ella Sihvonen

Hip hop -elementit 2021–2022

Monipuoliseksi hip hop -osaajaksi

Onko unelmanasi päästä opiskelemaan hip hop -elementtejä? Oletko halunnut ilmaista itseäsi musiikin tai tanssin kautta, ideoida ja toteuttaa omia projekteja tai tuottaa tapahtuman, mutta sinulta puuttuu osaamista tai tarvittavat resurssit. Alkio-opiston Hip hop -elementit -opintolinja tarjoaa ainoana Suomessa kokonaisvaltaisen mahdollisuuden kehittyä hip hop -kulttuurin todelliseksi moniosaajaksi.

Hae opiskelemaan

Hip hop -elementit -opintolinjan opiskelijavalinnat tehdään ennakkotehtävän ja valintatilaisuuden perusteella. Ennakkotehtävän palautus 31.5.