|
Opiskelijatarinat
|

Uusi aloitus kohti lääketieteen opintoja

Akateemisesti Suomessa -kotoutumiskoulutuksen opiskelijat kertovat

Lue lisää opiskelijatarinoita

Uusi aloitus kohti lääketieteen opintoja

Olen Maysam Lailah Irakista, tulin Suomeen vuonna 2015.

Saapuessani Suomeen olin hyvin hämmentynyt ja huolissani, koska en tiennyt mistä voisin saada uuden opiskelupaikan. Olin kotimaassani opiskellut lääketiedettä lähes kolme vuotta englanniksi, mutta täällä oli kaikki aloitettava alusta täysin vieraalla kielellä.

Eräs ystäväni kertoi minulle Jyväskylän yliopiston SIMHE-seminaarista (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland), missä tapasin nykyisen opettajani Marjaana Göösin. Hän on erinomainen opettaja, joka todella osaa opastaa ja auttaa oppilaitaan edistymään. Silloin päätin alkaa opiskelemaan Alkio-opistossa, missä olen viihtynyt nyt jo lähes kolme vuotta, ja yhden vuoden aion vielä opiskella, jotta varmasti läpäisen tulevan pääsykokeeni.

Olen hyvin kiitollinen kaikille opettajilleni, etenkin minua pääsykokeisiin valmentaneille. En voinut kuvitellakaan, että joku päivä puhuisin näin paljon suomea, sekä sisäistäisin vaikean lääketieteellisen pääsykoemateriaalin.

Voin lämpimästi suositella Alkio-opistoa kaikille, jotka haluavat oppia paljon ja saada tasokkaan koulutuksen.

Maysam
Maysam Lailah, Akateemisesti Suomessa -kotoutumiskoulutus

Haluatko oppia suomea ja Suomesta? Tervetuloa!

Oletko aikuinen maahanmuuttaja, jonka unelma on tehdä oman alan töitä tai opiskella korkeakoulussa Suomessa?

Suomessa hyvä suomen kielen taito on avain työelämään, opiskeluun ja yhteiskuntaan. Alkio-opistossa opiskelet suomen kieltä monipuolisesti ja tehokkaasti. Saat laadukasta opetusta ja ohjausta suomalaisessa oppilaitoksessa. Opetus, opetusmateriaalit ja lounasruokailu ovat sinulle ilmaisia.

Hae nyt lukuvuoden 2022–2023 opintoihin!

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.