|
Opiskelijatarinat
|

Oppeja räppiin ja esiintymiseen sekä tapahtuma- ja musiikintuotantoon

Hip hop -elementit -linjan luokkahenki oli mahtava – jokainen oli omanlainen yksilö, mutta kaikilla oli sama määränpää!

Hyvät luokkalaiset, osaava henkilökunta ja oppimisystävällinen ympäristö mahdollisti mahtavan koulukokemuksen

Moi, olen Jerico Meskus ja opiskelin Alkiolla Hiphop elementit linjaa vuosina 2021–2022.

Heti ensimmäisenä päivänä meillä oli sairaan kiva päivä. Kirjotettiin jopa yhdessä posseträkki (löytyy linjan Instgram-sivulta) Aluksi oli vähän haasteita asettua opiskelemaan. Tuntui, että luokkakaverit ja hauskanpito meni edelle. Meidän luokkahenki oli mahtava, jokainen omanlainen yksilö, mutta kaikilla sama määränpää.

Aamusta päivälliseen sain syödä vatsani täyteen Alkion keittäjien hyviä pöperöitä, eihän sitä nälkäisenä jaksa opiskella. Kiitos keittiöön.

Herääminen oli joskus aamuisin vaikeaa, kun tulin bussilla Jyväskylästä, mutta onneksi lämminsydäminen linjasta vastaava opettaja Pyry auttoi antamalla kyydin Korpilahdelle niinä päivinä, kun itsekkin tuli sieltä. Onneksi hyvät luokkalaiset, osaava henkilökunta ja oppimisystävällinen ympäristö mahdollisti mahtavan koulukokemuksen, vaikka työ aineita ei ollut, töitä tehtiin ja niin kuin tiedetään ahkera työ tuottaa tulosta. Itse sain ehdottomasti vähintään tarpeellisia oppeja räppiin ja esiintymiseen kuin myös tapahtuma- sekä musiikintuotantoon liittyen.

Omia henkilökohtaisia suosikkihetkiäni Alkiolla oli, kun kuvasimme musiikkivideon ja esiinnyimme Tamperetalolla possena kuin oltas tunnettu aina. Kymmenen kuukauden sisällä luokkatovereista tuli ystäviä, joiden kanssa pystyi puhumaan kaikesta. Tuli siinä samalla rakennettua yksi muurikin.

Silloin tällöin tauoilla ja välitunnilla pelasimme biljardia tai katsoimme vierestä, kun muut linjat pelasivat. Loppukevät oli tiukka rutistus. Kerran laskin koulupäiväni kestäneen 10h kun koululla olin aamulla klo 9 ja kotiin päästyäni kello oli yli 7 illalla. Toki venyneet keikka treenit oli tähän syy.

Hip hop -elementit linjan opiskelija Jerico
Jerico Meskus

Hip hop -elementit 2021–2022