|
Opiskelijatarinat
|

Eväät yliopisto-opiskeluun Alkio-opistolta

Aherrus kannatti, sillä keväällä sain tiedon päässeeni opiskelemaan psykologiaa Itä-Suomen yliopistoon!

Lue lisää opiskelijatarinoita

Eväät yliopisto-opiskeluun Alkio-opistolta

Alkio-vuoden aikana sain arvokasta kokemusta yliopisto-opinnoista: sain varmuutta kirjoittamiseen ja yleensäkin yliopisto-opiskeluun.

Suoritin Alkiolla psykologian perusopinnot, viesti- ja kieliopintoja sekä tilastomenetelmien peruskurssin. Aherrus kannatti, sillä keväällä sain tiedon päässeeni opiskelemaan psykologiaa Itä-Suomen yliopistoon! Päätin opistovuoden yhtä kokemusta ja monia uusia tuttavuuksia rikkaampana sekä varmempana opiskelijana! 🙂

Psykologian opiskelija Henna-Riikka
Henna-Riikka Jauhiainen

Psykologia 2018–2019

Kohti psykologin ammattia

Haaveiletko psykologin ammatista? Onko psykologia sinua kiinnostava ala? Kaipaatko opintoihin ja pääsykoevalmistautumiseen ohjausta ja vertaistukea?

Alkio-opistolla pääset opiskelemaan psykologian eri osa-alueita, kuten persoonallisuuspsykologiaa, neuropsykologiaa, oikeuspsykologiaa ja kliinistä psykologiaa. Tarjoamme sivuaineena sosiaalipsykologian opintoja sekä lasten ja nuorten psyykkiseen kehitykseen liittyviä opintoja.

Hae opiskelemaan

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.