|
Opiskelijatarinat
|

Avain unelmieni koulupaikkaan

Opin paljon pääsykokeeseen vaadittavista fysiikan, kemian ja biologian oppimääristä.

Lue lisää opiskelijatarinoita

Ystäväni isosisko oli aikanaan ollut 1,5 vuotta Alkiolla ja kehui kovasti paikkaa. Lukion jälkeisenä välivuotena en tahtonut lukea pääsykokeisiin vain yksin kotona, joten opisto vaikutti hyvältä ratkaisulta. Alkiolta löytyi minulle sopiva linja, sillä haaveilin lääketieteelliseen pääsystä, ja kevään 2018 vietinkin LV-linjalla.

Alkion aikana opin tietysti paljon pääsykokeeseen vaadittavista fysiikan, kemian ja biologian oppimääristä, mutta sen lisäksi kehityin opiskelijana. Tunnistin paremmin itselleni parhaat opiskelutavat ja opin tunnistamaan omaa jaksamistani luku-urakan parissa. Sain myös hieman vihiä siitä, minkä tyylistä korkeakouluopiskelu on. (Opistolla järjestettiin muutama avoimen yliopiston kurssi.) Tutustuin myös moniin mahtaviin ihmisiin, osaan Alkio-ystävistäni olen edelleen tiiviisti yhteyksissä päivittäin. Alkio oli myös yksi avain unelmieni koulupaikkaan Tampereen lääketieteelliseen, missä opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta.

Lääketiede opiskelu kevät Ilona
Ilona Henriksson

Lääketieteen kevät 2018

Lääketieteen valintakoetaidot kuntoon!

Jäikö unelmasi lääketieteiden opiskelusta viime hakukerralla pienestä kiinni? Kaipaatko vertaistukea, valmennusta ja henkilökohtaista tukea valintakokeisiin? Yliopistoon voi olla haastavaa päästä ja me Alkio-opistolla haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! Hae lääketiede kevät -opintolinjalle!

Hae opiskelemaan

Alkio-opistolla on jatkuva haku ja joustava aloitus! Onko tavoitteenasi yliopisto- tai ammattikorkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai osaamisen täydentäminen? Alkio-opistosta saat eväät tulevaisuuteen.