Työpaikat

Avoinna englannin kielen tuntiopettajan paikka

Englannin kielen tuntiopettaja lukuvuodeksi 2022–2023

Työn kuvaus

Opetukseen kuuluvat englannin perusopintojen opintojaksot Written Communication, Historical Contexts of the Anglosphere ja puolet Spoken Communication -opintojaksosta Jyväskylän yliopiston kieli- ja viestintätieteiden laitoksen vaatimusten mukaan. Lisäksi opetettavia opintojaksoja ovat Jyväskylän yliopiston Monikielisen akateemisen viestinnän keskuksen kieliopinnoista Academic Reading ja Communication Skills sekä kansanopisto-opintoina Translation Studies -kursseja, mikäli hakijalla on soveltuvaa osaamista kääntämisen opettamiseen. Opettajavalinta hyväksytetään Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa.

Vaatimukset

Tehtävään valitulta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, pääaineena englannin kieli. Pedagogiset opinnot ja opetuskokemus sekä kääntämisen osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta myös itseohjautuvuutta opetuksen suunnittelussa ja itsevarmuutta opetustilanteissa. Opetus alkaa viikolla 33.  Opetusta on syyslukukaudella noin 140 tuntia ja kevätlukukaudella noin 160 tuntia. Opetus on lähiopetusta 2–3 päivänä viikossa.

Työn alkamisajankohta, kesto ja palkkaus

Alkamisajankohta: viikolla 33

Kesto: 5-10 kk

Palkka: Yksityisen opetusalan TES:in mukainen

Hakuohjeet

Hakemukset ja liitteet sähköpostilla 3.6.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen toimisto@alkio.fi.

Haastattelut ke 8.6. klo 10.00 alkaen. Haastateltavat hakijat antavat myös 15 minuutin opetusnäytteen valitsemastaan englannin kielen aiheesta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä sähköpostilla, riikka.voipio@alkio.fi

p. 040 187 8060