Työpaikat

Avoinna äidinkielen / S2-tuntiopettajan paikka

S2-tuntiopettaja Alkio-opistolle lukuvuodeksi 2022–2023

Tuntiopettajan vastuulla on opetuksen suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi.

Alkio-opisto on Jyväskylän Korpilahdella sijaitseva kansanopisto puolen tunnin ajomatkan ja hyvien bussiyhteyksien päässä keskustasta.

Työn kuvaus

Syyslukukaudella opettava avoimen yliopiston kurssi on Kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito (UEF) ja lisäksi alustavasti kansanopisto-opetuksena kurssit Kirjoittamisen ohjaus sekä Suomalainen kulttuuri ja arki. Opetustunnit (yht. 134 t) ovat Maahanmuuttajan korkeakouluun valmentavan linjan ja Akateemisesti Suomessa -kotoutumiskoulutuksen opintoja.

Opetustunteja on mahdollisesti tarjolla myös Suuntana poliisiala -linjalle. Näitä kursseja ovat syyslukukaudella esim. lukupiiri, aineistokirjoittaminen, kielenhuolto ja teoria yht. 118 tuntia.

Kevätlukukauden opetettavat kurssit määrittyvät loppusyksyllä.

Vaatimukset

Tehtävään valitulta edellytetään korkeakouluopintoja suomen kielestä ja pedagogisia opintoja. Eduksi ovat suomi toisena kielenä -erikoistumisopinnot. Kokemus suomen kielen opettamisesta vieraskielisille katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä otetta työhön.

Työn alkamisajankohta, kesto ja palkkaus

Alkamisajankohta: viikolla 33

Kesto: 5-10 kk

Palkka: Yksityisen opetusalan TES:in mukainen

Hakuohjeet

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostin liitteinä pe 29.7.2022. klo 12.00 mennessä toimisto@alkio.fi.

Haastattelut pidetään to 4.8. klo 10.00 alkaen. Haastateltavat hakijat antavat 15 minuutin opetusnäytteen, jonka aihe ilmoitetaan haastattelukutsun yhteydessä.

Lisätietoja

Vararehtori Kirsi Hintsanen

Kirsi.hintsanen@alkio.fi

P. 040 714 3459